AAT met mogelijkheden !
Geplaatst door Max op 14-05-2006 12:31
Gisterenavond omstreeks 24:00 uur, na de laatste meteo informatie: Hoe snel gaat dat koufront ??? Vraag: Wil graag een AAT, niet naar het zuiden met een minimale opdrachtlengte van omstreeks 200 km en een maximale opdracht lengte van 550 km. Met als voorwaarden: vrij van verboden gebieden. Voordeel hiervan was onze overweging dat hiermee we alleen met de Tmin kunnen schuiven, wat het voor allemaal makkelijker maakt.

Nadat we ongeveer 5 verschillende opdrachten echter steeds een te grote minimale afstand kwam Ben met de oplossing: een opdracht van 203,7 tot 609,5 km. Deze gaat vandaag gevlogen worden. Met een Tmin van 4 uur. Een laatste meteo check laat zien dat in het wedstrijdgebied dit moet kunnen. Waarbij als een area slechter is er behoorlijk afgesneden kan worden en een volgende area dan nog voldoende mogelijkheid biedt om afstand te maken.

De eerste finishes verwachten wij omstreeks 6 uur. Dus kom naar Terlet om met ons mee te kijken.

Donderdag 18 mei is in de avond van de prijsuitreiking met daarna het eindfeest, ook dat mag je uiteraard niet missen. Wel gaan we de komende dagen als het hogedruk gebied meewerkt nog wat km's vliegen...

Grz
Joost en Max