Goed Nieuws
Geplaatst door Ben op 06-03-2006 21:20
Zo de kogel is door de kerk, na een boel getwijfel zullen Joost en ik toch de NK 2006 organiseren. Waarom heeft het zolang geduurt ? Welnu het is nogal wat als je de NK mag organiseren zeker als de meute al zolang uitermate verwent is met een wedstrijdleider zoals Robin. Kun je dat verbeteren, nee dat kunnen we niet en dat zijn we ook niet van plan, wat wel ? We hebben wat ideeen en dat zal je vanzelf merken als deelnemer.  In elk geval noemen we het de NK Mega nu ook de clubklasse deel zal uitmaken van het veld. We gaan dus voor 5 klassen mits voldoende deelnemers in die klassen.

Momenteel wordt achter de schermen hard gewerkt aan het reglement, keerpunten bestand en deze website. Voorlopig gaan we ervan uit dat de NK zal worden gehouden op Terlet, echter dat is niet geheel zeker en zal mede afhangen van de welwillende medewerking van de Gelderse Zweefvliegclub, CCT en SZT. Jarenlang was de NK op Terlet een soort van automatisme echter de situatie van nu is heel wat anders dan toen. Hoe zou jij het vinden als een wildvreemde bij je langs komt en vraagt om de sleutels van: het veld, clubhuis, briefingruimte, lier, strips etc en je verteld we komen met een kist of 80 ff 2 weken bij je vliegen ? Juist ja....

Wij zijn te gast op Terlet en met name bij de diverse clubs alleen met de medewerking van die clubs is een NK mogelijk. 

Wij zullen de komende tijd druk zijn met het verder samenstellen van het team in elk geval willen wij er een leuke maar vooral VEILIGE Nationale Kampioenschappen Mega 2006 van maken. 

Joost van Veelen & Max l Bloch
Wedstrijdleiding NK Mega 2006