Home · Deelnemers · Uitslagen & Opdrachten · Meteo18-06-2024
Navigatie
Genodigden NK (pdf)
Keerpunten NK
Airspace files NK
On Line Contest NL
Wedstrijd links

CW&S
Kernploeg
Wedstrijden 2006
WK Multi Zweden
Open KLu 2006 Malden
NK Kwalificatie Malden
Junioren Wedstrijd Venlo
Alle NL Wedstrijden
Sponsors NK2006

Samenwerkende Assurantie Adviseurs

Foto opname NK2005
Foto opname NK2005
Foto opname NK2005
Foto opname NK2005
Website:
Ben Hiemstra


NK Mega 2006 organisatie
Bij een organisatie van een wedstrijd komt heel veel kijken en er zijn meer mensen achter de schermen bezig dan je in 1e instantie doet vermoeden.

Direct betrokken is de CW&S, Martin Smit en Sir Robin zijn onze adviseurs, terwijl het ABZ het nodige smeerwerk doet. Dan hebben we een reglementencommissie. De keerpunten waren nodig toe aan een opfrisbeurt waar Theo van ’t Rood mee druk is. Dan hebben we uiteraard Ben Hiemstra die dit allemaal leesbaar maakt en heel veel tijd stopt in de site.

De teamleden komen van verschillende clubs, wat mede een gevolg is van het G-NL netwerk en daar zij we eigenlijk best trots op.

articles: jan_broenink.jpgJan Broenink: Meteo. Voor de deelnemers van de Sallandse 2 daagse zeker een bekende. Jan zal ons helpen met de weersverwachting. Waarop wij dan weer onze opdrachten zullen baseren. Jan zal tijdens de briefing het weerplaatje presenteren.


articles: martin_van_ommen.jpgMartin van Ommen: Veldorganisatie. Lid van de ACS waar ik al 28 jaar rondloop en sinds 1992 actief zweefvlieger. Ik zal de hele boxprocedure en veldorganisatie voor m’n rekening nemen en zal te vinden zijn op de SZT strip. Met mijn ervaring in organisatie van sporttoernooien/evenementen hoop ik dat ik een welkome invulling kan geven aan de (organisatie) NK Mega. Ik heb er zin en veel vertrouwen in, maar dat zal zeker lukken met dit team.

articles: matthijs_geldhof.jpgMatthijs Geldhof, Score en Internet, beter bekent als Krat, Matthijs zal voornamelijk bezig zijn met SeeYou in het wedstrijdhok.
articles: remco_meijer.jpgRemco Meijer: Zelf inmiddels gestopt met zweefvliegen na 15 mooie jaren, maar twee leuke NK organisaties uit het verleden deden hem dit jaar terugkeren in de organisatie. Hij zal zich vol overgave storten in zijn deelbaan. Die van vliegende keep en vooral startleiding op de GeZC strip.


articles: mariette_idema.jpgMariëtte Idema: Onze steun en toeverlaat. Mariëtte neemt het hele secretariaat voor haar rekening. Zij is in 2000 begonnen met zweefvliegen op het gezelligste veld van Frankrijk, St Flo, bij Gliding Adventures Europe. In 2002 werd Mariette eveneens lid van de Amsterdamsche, in 2003 behaalde ze haar GPL. Tot nu toe heeft ze drie keer meegeholpen bij de organisatie van de ‘world famous’ Amstelglide. Mariette hoopt op een fantastische wedstrijd met veel gezelligheid én héél goed weer!!!


articles: benhiemstra.jpgBen Hiemstra: Website. Begonnen in 1972. Huidige activiteiten binnen het zweefvliegen: instructeur bij de FAC, examinator, LCO-er, bestuurslid ABZ, wedstrijdvlieger en webbeheerder van o.a. zweefportaal.nl. Ik hoop dat de clubklasse als een populaire en volwaardige NK klasse zal gaan uitgroeien. In tegenstelling tot de overige NK klasses wordt er in deze klasse een vliegtuig-handicap toegepast !! Met name voor clubvliegers en bezitters van eerste/tweede generatie kunststof zweefvliegtuigen hierdoor een bijzonder aantrekkelijke wedstrijd. Zie hier voor een overzicht van de vliegtuig-types waarmee je in de clubklasse kunt meedoen.articles: lexy.jpgAlexander Venema: lid van de Noord Nederlandse ZC sinds 1997 En zal samen met Martin de SZT strip runnen. Heb zin om m'n steentje bij te dragen aan dit prachtige evenement! Zie jullie allemaal op Terlet!


articles: ben_starreveld.jpgBen Starreveld: Sinds 1996 lid van de ACvZ, 21 jaar oud. Mijn inbreng zal zijn in de vorm van startleider en voor de rest manusje van alles!. Heb er superveel zin in dus lekker knallen!


articles: joostenmax.jpgJoost van Veelen: Wedstrijdleiding. Begonnen met zweefvliegen in '91. Het wedstrijdvliegen heb ik gelukkig in al zijn facetten mogen meemaken, zowel vliegen, als ophalen. Sinds 2000 serieus begonnen met het organiseren van wedstrijden. In de toekomst hoop ik nog is om in de organisatie van een WK of EK te zitten, die we dan uiteraard, in Nederland gaan organiseren.


Max Bloch: Wedstrijdleiding. Begonnen in 1980. Naast wedstrijdvlieger ook instructeur en examinator. Via ophalen op NK’s en WK zelf begonnen met wedstrijdvliegen. De NK Mega 2006 is de 4e grote wedstrijd die samen met Joost wordt aangepakt. Waarom? we vullen elkaar goed aan en zijn daarmee best een leuk setje. Bovenal we hebben samen een boel pret en dat werkt goed.

www.nkzweefvliegen.nl/2006/